Selva i platja

Ilha Grande (16 desembre 2013)




Passar uns dies en aquesta magnífica illa ha estat un encert. És una illa bastant verge, casualitat? No. Desde la colonització va ser lloc de guarida de pirates, més tard, un lloc de desembarcament d'esclaus amb destí a Rio i a finals del S.XX una presó per a presos polítics. Per tant només trobem una petita població i cases repartides per la costa a on s'hi arriba emb barco. Ilha Grande ofereix platja i naturaleza, tranquilitat i desconnexió. 


Els pocs camins que té son per la selva i no pas per vehicles (que només n'hi ha tres,un de policia, un de bombers i un dels agentrs del parc natural). Envolten la illa, com el camí de cavalls de Menorca. En dos dies que vam ser-hi vam anar a veure l'antic hospital-presó, l'aqueducte, algún riu i les platges: Praia Grd. de Palmas, Praia dos Mangues i la més impressionant, Praia Lopes Mendes.


Lopes Mendes
Segons els panells informatius 2,5h de caminada per la selva... Serà veritat? El que si que sé és el que ens ha costat arribar-hi. Però el pitjor no ha estat arribar-hi, sinó el camí de tornada...pensava que al final em quedaria adormir enmig de la selva! quina agoniaaa!
La recompensa en arribar a la platja és espectacular. Toca relaxar-nos.

1 comentari:

  1. vaya vaya... tota la platja per vosaltres?¿ tampoc feu tanta enveja...GRGRGRGRGRGR

    ResponElimina