Cap el continent asiàtic!



26-5-2014 
Pròxima parada Bangkok, però primer fem escala a Sydney. Amunt, avall, amunt, avall... i com sempre ens passen coses rares o simés no curioses. Després de l’últim viatge en avió, on vam patir turbulències i algun que altre ensurt, vam demanar que ens assignessin finestreta en els dos avions. Doncs bé, ens assignen finestreta en l’únic lloc de l’avió on no n’hi ha. Sabeu que els avions grans tenen zones reforçades per on encara que hauria d’haver finestres, no n’hi ha. Doncs aquest va ser el nostre lloc. Crec que si ho intentem fer a propòsit no ho aconseguim.
Per aquelles raons de la vida, vam preguntar si hi havia algun lloc a l’avió per poder-nos canviar, tot explicant la nostra última experiència (marejos, vòmits, bla bla bla). La sort va fer que abans de enlairar-nos ens van canviar a la última filera de l’avió, finestreta. Però la sorpresa va venir uns minuts més tard, quant ja estàvem a punt d’enlairar-nos... la mateixa assistenta de vol que ens havia canviat es presenta amb dues copetes de vi blanc fresquet, “cortesia”... J
Les coses però, no acaben aquí, a Sydney, mentre passem els diferents controls de seguretat i a mi em paren per portar una bosseta amb tot de monedes i bitllets de diferents països... que sumats no arriben als 15 $, al Pol el paren tot preguntant-li... Portes una bomba? ... WTF!!!
L’agent de seguretat va començar a fregar un petit paperet per tota la motxilla, les jaquetes i mans del Pol, el va posar a la màquina detectora i, per sort, va sortir negatiu a explosius i substàncies. La preocupació era molt senzilla... tot hi que ja feia quasi dos mesos que havíem marxat de Bolívia, podríem portar restes de dinamita? I restes de coca? (vull dir planta de coca).
Hauríeu d’haver vist la seva cara, només havia entès bomb. Uns minuts més tard ens estàvem rient de la situació que en que ens havíem trobat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada